Postcode Check

Top 5 pakketten

  Alles in 1 provider Tele2 breidt haar VDSL gebied uit

  Geplaatst op 24 Juni 2014

  Sinds kort kan alles in 1 aanbieder Tele2 bij 3.8 miljoen huishoudens VDSL aanbieden, met een minimale snelheid van 40 Mb/s.

  “Wij willen mensen bieden wat zij nodig hebben, voor minder. De afgelopen maanden kregen we te horen, tijdens gesprekken met onze klanten, dat er meer behoefte was aan meer bandbreedte”, aldus Raymond Perrenet, Managing Director consumentenmarkt bij Tele2.

  Daarom heeft Tele2 ervoor gekozen om de bandbreedte uit te breiden en zodoende de diensten meer te laten aansluiten, in een volgende stap wordt het VDSL gebied uitgebreid.

  In deze stap wil Tele2 haar tv, internet en vaste telefonie aanbod verder verbeteren. Eerder werden er ook al HD zenders aan de alles in 1 pakketten toegevoegd en het zenderaanbod uitgebreid. Op dit moment gebruiken 370.000 huishoudens de diensten van Tele2. Met de vergroting van het werkgebied wil Tele2 een groter deel van de markt aanspreken.

  Bent u benieuwd of Tele2 ook in uw postcodegebied te krijgen is? Ga dan naar de alles in 1 provider [Link:Category id="12"]

  Terug naar het overzicht