1 pakket Alles-in-1, met internet, bellen en digitale TV

Postcode Check

Top 5 pakketten

  Alles in 1 pakket

  Alles in 1 pakket, het gemak van 1 internetprovider, 1 aanspreekpunt en 1 factuur. Internetten, bellen en televisie kijken, tegen een zeer voordelig tarief.Lees meer over Alles in 1 pakket


  Aanbevolen producten

   Doe de postcode check om de producten te tonen die beschikbaar zijn op uw adres.
   Helaas zijn er geen alles in 1 pakketten gevonden.

   Alles in 1 pakket

   Geniet de voordelen van het afsluiten van zowel internet, bellen als TV kijken bij één internetprovider. Dit zogenoemde alles in 1 pakket, biedt u vele voordelen. Niet in de laatste plaats is veelal de prijs een belangrijke factor bij de keuze van een pakket. Juist het afnemen van meerdere diensten bij één aanbieder, geeft u een prijsvoordeel dat kan oplopen tot enkele honderden euro's per jaar.Door te combineren geniet u het prijsvoordeel, wat u bij het afzonderlijk bestellen niet zou hebben.


   Waarom dit prijsvoordeel?

   Elke internetprovider wil u uiteraard graag als klant. Daarom hebben ze doorgaans vele aanbiedingen. Het liefste hebben de internetaanbieders, dat u alle diensten bij hun afneemt, daarom bieden zij u meer voordeel, wanneer u alle diensten in 1 pakket neemt. Daarnaast kunt u ook veelal nog welkomstgeschenken krijgen, zoals een I pad of Tablet PC.Een bijkomend voordeel is voor u dat u niet alleen dit prijsvoordeel geniet, maar u in geval van vragen alleen nog hoeft te wenden tot één aanbieder.


   Bellen, belkosten en andere telefonie

   Vroeger was er maar één telefoonaanbieder, de ouderwetse PTT. Tegenwoordig hebben zelfs kabelaanbieders telefonie in hun productaanbod. Het voordeel voor u is dat er door concurrentie ook betere en goedkopere belabonnementen zijn ontstaan. Bellen via de kabel of de ouderwetse telefoonlijn, merkt u niets van, maar het kan u wel aanzienlijk schelen op de belkosten als u dit aspect ook mee neemt in uw vergelijking. Belt u veel of vaak, dan kunt u daar rekening mee houden door een internetprovider en pakket te kiezen waarbij het bellen vaak scherp wordt aangeboden.


   Digitale televisie met en zonder HD TV

   Uitgebreid tv kijken of juist een beperkt standaard aanbod. De meeste internetaanbieders hebben qua tv kijken, ook daar voor elk wat wils. Een standaard pakket digitale televisie of juist een uitgebreid pakket met diverse HD TV zenders, Live tv kijken overal in huis op PC en Tablet of buiten in de tuin?Wat u wilt, let erop bij het samenstellen van uw pakket. Voor slechts enkele euro's per maand meer kunt u vaak al een zeer uitgebreid aanbod televisie samenstellen.

   Vragen?

   Heeft u vragen over alles in 1 pakketten? of de beschikbaarheid op uw adres. Neem gerust contact op met de klantenservice op: klantenservice@allesin1pakketten.nl